top of page

SHOKK

SHOKK er en fællesbetegnelse for Folkekirkens skoletjeneste i Haderslev og Kolding.

 

  • SHOKK står for Skole-kirke samarbejdet i Kolding og Haderslev kommuner.   

  • SHOKK udbyder og udvikler undervisningsmaterialer til faget kristendomskundskab og flere af vores forløb er tværfaglige. Vi arbejder under folkeskolens formål og fælles mål for kristendomskundskab.   

  • SHOKK er en del af Landsnetværket for Folkekirkelige Skoletjenester, hvilket betyder, at vi har mulighed for at skaffe materialer fra andre skoletjenester hjem til jer. Derudover arbejder vi sammen om at udvikle større fælles undervisningsmaterialer til landets skoler. 

  • SHOKK er et samarbejde mellem Haderslev og Kolding, men vi har hver vores bestyrelser. I vil altid blive betjent af jeres lokale skole-kirke medarbejder.

  • SHOKK bestræber sig på at udbyde de samme forløb til begge kommuner, men der kan være lokale forløb forbeholdt det enkelte provsti. Husk at lave tilmeldingerne i den kommune I tilhører. Det fremgår tydeligt i tilmeldingsformularen, hvilken der gælder henholdsvis Haderslev og Kolding.

 

Skole-Kirke Samarbejdet i Haderslev og Kolding Kommuner er finansieret af Haderslev Domprovsti og Kolding provsti. Læs mere i vedtægterne for henholdsvis Haderslev og Kolding skole-kirke.

bottom of page