top of page

FAQ

Forside_monster_bredformat_blur_2000px_e

Hvordan tilmelder jeg mig et forløb?  

Ved hvert materiale/ forløb er der to tilmeldingsbokse: én til Haderslev og én til Kolding. Du tilmelder dig et forløb ved at klikke på linket i den tilmeldingsboks, der hører til din kommune. Det er vigtigt, vi får alle tilmeldinger gennem formularen – på den måde sikrer vi, at vi får alle de oplysninger vi skal bruge, og samtidig kan vi dokumentere brugen af vores materialer. De oplysninger du giver os, gemmer vi i et år. Herefter sletter vi navn og personfølsomme oplysninger – tilbage er kun skolens navn og antal klasse/ elever.  

 

 Jeg er lærer i Kolding, kan jeg melde mig til forløb i Haderslev?  

Vi bestræber os på at lave en fælles årsplan, men der er enkelte forløb som kører anderledes i fx Kolding end i Haderslev. Du kan kun tilmelde dig forløb hos den afdeling, som din skole hører under. Kontakt gerne din lokale SHOKK-medarbejder, hvis du er i tvivl.    

 

Må jeg dele materialer med kollegaer?  Bare et par stykker til vennerne?

Du må IKKE dele materialer eller koder med lærere, der ikke er tilmeldt forløbet hos os. Det skyldes dels vores COPY-dan aftale samt det at vi skal kunne dokumentere brugen af vores materialer. Derfor beder vi dig altid om at tilmelde dig forløbet via links til formularerne på hjemmesiden. HUSK: Det er nemt at tilmelde sig og vi udbyder kun gratis forløb.

Forside_monster_bredformat_blur_2000px_e

Jeg har kik på et materiale fra en helt tredje skoletjeneste under Folkekirkens skole-kirke samarbejder. Kan I hjælpe?  

SHOKK er en del af Landsnetværket for de Folkekirkelige Skoletjenester. Hvis du finder et materiale et andet sted i landet, skal du blot kontakte din lokale SHOKK-medarbejder, så kan vi hjælpe dig.    

 

Hvorfor får jeg en kopi af mine svar, når jeg har tilmeldt mig et forløb?  

Når du modtager en kopi af dine svar, kan du være sikker på, at du har tastet den rigtige email-adresse og din tilmelding er gået igennem. Vi tjekker tilmeldinger løbende og vi bestræber os på at sende materiale eller koder så hurtigt som muligt, efter du har tilmeldt dig. Hvis der er gået mere end en uge, er du velkommen til at kontakte din lokale SHOKK-medarbejder.    

 

Jeg har tilmeldt mig Jesus på slottet / Salmesang / Tro møder tro, men jeg har ikke fået en bekræftelse.
Hvordan ved jeg om jeg er tilmeldt?

Hvis du har udfyldt formularen med den rigtige e-mailadresse, kan du gå ud fra at din tilmelding er registreret. Det endelige svar på om din skole kan deltage i projektet, får du på mail, når der er lukket for tilmeldinger. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte din lokale SHOKK-medarbejder. 

Hvem har skrevet materialerne?
Ofte er de materialer vi udbyder skrevet af flere medarbejdere fra forskellige skoletjenester. Derfor står der ikke angivet et forfatternavn, men typisk: "Udarbejdet af en række folkekirkelige skoletjenester."

Illustrationer: Julie Østergaard

bottom of page